Χυτήρια ΕΝΩΣΗ Ο.Ε.

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ που δίνει την δυνατότητα στον έμπειρο τεχνίτη, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, να μετατρέψει ένα από τα υλικά της φύσης, τον χυτοσίδηρο (ΜΑΝΤΕΜΙ), σε δημιουργήματα έργων τέχνης.Ιδρύσαμε το 1979 τα χυτήρια χυτοσιδήρου με διακριτικό τίτλο “ΕΝΩΣΗ”, ενώνοντας το μεράκι, την αγάπη και την τεχνογνωσία για την κατασκευή δημιουργημάτων από χυτοσίδηρο και τις παραδοσιακές χυτοσίδηρες θερμάστρες ξύλου - κάρβουνου.Όλα τα χρόνια προσπαθήσαμε, μέσω των κατασκευών μας, να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητος και αισθητικής, αλλά και συναισθήματα που αγγίζουν ανθρώπους με λεπτό γούστο.Σχεδιάζοντας και δημιουργώντας κάθε κομμάτι, μεταφέραμε σ'αυτό όλη την εμπειρία και το μεράκι μας, παντρεύοντας την παραδοσιακή τεχνική με την σύγχρονη τεχνολογία.

Με εκτίμηση



τηλ. 23940 71456 φαξ 23940 71669

Ιστοσελίδα:
http://www.enosioe.gr
e-mail: info@enosioe.gr



Ιδανική λύση για όσους αγαπούν την θαλπωρή του τζακιού και έχουν υψηλές απαιτήσεις σε θέρμανση. Η θερμάστρα – τζάκι των χυτηρίων Ένωση συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας θερμάστρας ξύλου και την ομορφιά ενός παραδοσιακού τζακιού. Σχεδιασμένο κατάλληλα ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε σπίτι εύκολα όπως μια κοινή θερμάστρα αλλά και να επενδυθεί με πέτρα ή μάρμαρο όπως ένα κλασσικό τζάκι.Κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ελληνικό μαντέμι υψηλών θερμοκρασιών ώστε να έχει πολύχρονη διάρκεια ζωής και υψηλή θερμαντική απόδοση. Τζάμια κεραμικά και επίχρυσα πόμολα. Το ειδικό πυρίμαχο χρώμα της εστίας Τζάκι 73 παραμένει αναλλοίωτο χωρίς ν’ ασπρίζει ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τη σκουριά.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πού μπορώ να βρώ τζάμι για αυτή τη σόμπα στην Αθήνα?

Unknown είπε...

Πρέπει να έπικοινωνήσετε με το κατάστημα από το οποίο την αγοράσατε.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την απαντησή σας,όμως το κατάστημα από το οποίο την αγοράσαμε δεν υπάρχει πια,με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε το τζάμι.Εάν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να το έχει,μπορείτε να μου το υποδείξετε?

Unknown είπε...

Πολυ ωραια εμφανισιακα...λειτουργικα απαισια κριμα τα λεφτα π εδωσα!!!οτι κ αν εχω δοκιμασει βγαινει καπνος οταν ανοιγεις την πορτα για ξυλο.θα την επιστρεψω οπωσδηποτε!!!

Unknown είπε...

Αγαπητή κυρία Βασιλείου, λυπάμαι που αισθάνεστε έτσι. Το γνήσιο "Τζάκι Νο73" είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί και με ανοιχτή την πόρτα χωρίς να καπνίζει. Ενημερώστε μας από πιο κατάστημα αγοράσατε τη σόμπα ώστε να ελέγξουμε εάν όντως έχετε τη γνήσια. Επίσης όταν μια σόμπα καπνίζει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτό οφείλεται στη καμινάδα. Μπορείτε να καλέσετε στο εργοστάσιό μας στο τηλ. 23940 71456 ώστε να σας δόσουμε οδηγίες σχετικά με το θέμα. Σας ευχαριστώ για το σχόλιο και περιμένω τηλέφωνό σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

adam είπε...


η κα Maria Vasileiou έλυσε τελικώς το πρόβλξμα ; και αν ναι , πως ;

Unknown είπε...

Μιλώντας στο τηλέφωνο διαπιστώθηκε ότι υπήρχε όντως πρόβλημα στην καμινάδα. Είναι προφανές ότι όταν μια σόμπα καπνίζει το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξει κανείς είναι η καμινάδα.